רגע אחרי הבשורה כי נבחר לשיר בפעם השנייה כמופע המרכזי בטקס הדלקת המשואות ביום העצמאות ובעודו משחק את "קזבלן" בתיאטרון הלאומי הבימה, איתי לוי משיק את "מאבד שליטה", טעימה ראשונה מאלבומו העשירי עליו עובד בשנה האחרונה.
השיר "מאבד שליטה" מהווה מעין סגירת מעגל. איתי החל את דרכו המוזיקלית כזמר סקיצות לצד יצרן הלהיטים של העשור האחרון – אבי אוחיון. ב2013 הוציא איתי את "כמעט שיר אהבה" – שירו הראשון כזמר ולא כזמר סקיצות. מאז חלפו להן 10 שנים במהלכן בנה איתי קריירה יציבה ושבר כל תקרת זכוכית אפשרית – הוציא שלל להיטים שיישארו פה לעוד שנים רבות, כבש את המקומות הראשונים במצעדי ההשמעות בתחנות הרדיו המובילות, עם מאות מיליוני האזנות ומופעי ענק סולד אאוט בבמות הגדולות בארץ ומככב מזה 4 עונות כשופט ב"כוכב הבא".
היום כעשר שנים לאחר תחילת הדרך לצד אוחיון והרגע המכונן בקריירה שלו, מוציא איתי סינגל חדש בשם "מאבד שליטה" אותו כתב אוחיון, שותפו למסע. באלבום העשירי עליו עובד בימים אלו, איתי שותף מלא ביצירת האלבום ולוקח חלק משמעותי בתהליך הפקתו.
לוי ואוחיון משתפים על הסינגל החדש: "השיר מתאר מערכת יחסים שהולכת ודועכת, והרעיון המוזיקלי מאחוריו הוא התמהיל הייחודי בין המוזיקה הערבית בפזמון לבין הטעמים של טהרת המוזיקה הישראלית הפשוטה והמוכרת בבתים. מתרגשים לשתף איתכם את השיר המיוחד הזה."